Fredagkväll

Sista inskolningsveckan är avvklarad och Bianca är nu inskolad på dagis. Tycker det har gått över förväntan. Bianca är jordens mest envisa unge och kan vara lite svår ibland. Idag när jag hämta henne fick hon massor av beröm av Lena som tycker att bianca har kommit in i allt fort. Idag hade hon somnat fort och sovit länge. Hon har även lärt sig sångerna dom sjunger och "sjunger" med. Är så stolt över henne. Även Kiara klarar livet på stora avdelningen perfekt och vi fick massa beröm av personalen igår. Dom tycker Kiara är en så snäll tjej och lyssnar och kommer överens med alla. Och en snäll tjej är hon verkligen. Omtänksam och mån om alla. I förrgår när vi kom hem från dagis var det lite kaos här hemma för Olivia var tokhungrig. Jag sa åt Kiara att jag behövde ge Olivia lite mat och fråga om hon kunde hjälpa Bianca med kläderna. Hon hjälpte bianca av med skorna och ställde dom på rätt plats. Sen tog hon av henne tröja och hängde upp. Sen sa hon " kom Bianca, vi ska leka i Kiaras rum. Mamma ska ge Olivia tutte". Världens bästa storasyster är hon.

Kiara sov hos sin pappa i natt och kom hem rätt sent nu på kvällen. Alltid lika underbart att få hem henne, oavsett om hon varit borta en natt, en helg eller en hel vecka. Kommer man någonsin vänja sig?

Nu sover alla tre! Jag och Jeppe ska ha lite myskväll och se på film. Äntligen helg och vi kan mysa hela familjen och vila upp oss inför nästa vecka.

Tänkte utmana ödet och ta med alla tre till öppna förskolan på måndag. Det ni :P

Kommentarer
Postat av: mammamia

De är verkligen jätteduktiga och Kiara är en super-storasyster!

2009-08-28 @ 21:55:02
Postat av: Helen Andersson

Söt Kiara är!

Det är skönt när man har snälla barn, man blir så stolt. kram

2009-08-29 @ 10:02:02
URL: http://helenanderzon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0