Gott nytt år!

Vi ses nästa år!

Jag uppskattar er så otroligt mycket

Mina dagar består av stress, stress och stress, men också av otroligt mycket kärlek!

Jag har flera underbara människor som gör vissa dagar lite lättare. Just ikväll har jag tänkte extra mycket på dig Helen!
Tänkte mycket på i fredags när vi skulle ut i skogen och vi hade lite kaos här hemma när vi skulle iväg. Utan att tveka klär du på Olivia och innan jag hinner blinka har du fått fram vagnen och satt mina barn i den medans jag fortfarande yra runt uppe i lägenheten och leta mössor och vantar. Sedan väntar du tålmodigt på mig medan jag springer upp och ner för alla trapporna för att hämta saker jag glömt.
När vi sedan var i affären tar du hand om min trotsiga Bianca och får henne glad igen och sen bär du henne dessutom hela vägen hem och lagar lunch till oss. Du är helt fantastisk och jag är glad att jag har en sån bra vän som dig! Det betyder otroligt mycket för mig att du tar till dig mina barn på det sättet! Massa kramar till dig!




Försök till julkort

Idag kom Emilia hit för att ta årets julkort på barnen. Det har blivit en liten tradition!
Tomteluvorna åkte på för att sedan åka av. En viss fröken ville absolut inte ta julkort och framför allt inte ha någon tomteluva på huvudet. Vem av dom det var går nog att se på bilderna! 
Har ni någonsin försökt att fånga tre barn på samma bild?

Här är lite av resultatet:




Bianca fick vi muta med choklad vilket syns på hennes tröja. Tyvärr hjälpte inte det!

RSS 2.0