Jag uppskattar er så otroligt mycket

Mina dagar består av stress, stress och stress, men också av otroligt mycket kärlek!

Jag har flera underbara människor som gör vissa dagar lite lättare. Just ikväll har jag tänkte extra mycket på dig Helen!
Tänkte mycket på i fredags när vi skulle ut i skogen och vi hade lite kaos här hemma när vi skulle iväg. Utan att tveka klär du på Olivia och innan jag hinner blinka har du fått fram vagnen och satt mina barn i den medans jag fortfarande yra runt uppe i lägenheten och leta mössor och vantar. Sedan väntar du tålmodigt på mig medan jag springer upp och ner för alla trapporna för att hämta saker jag glömt.
När vi sedan var i affären tar du hand om min trotsiga Bianca och får henne glad igen och sen bär du henne dessutom hela vägen hem och lagar lunch till oss. Du är helt fantastisk och jag är glad att jag har en sån bra vän som dig! Det betyder otroligt mycket för mig att du tar till dig mina barn på det sättet! Massa kramar till dig!




Kommentarer
Postat av: Helen

Åh, nu fick jag tårar i ögonen, så otroligt fint! Vad glad jag blir! Du ska veta att jag tycker om dina barn så mycket så det är bara kul!<3 Och du och jag har alltid så roligt när vi ses. Med dig kan man prata om allt mellan himmel och jord utan att skämmas, och så har du sån humor och det är så skönt att man kan skratta åt våra kaosvardagar ibland.

Jag har alltid lika kul när vi ses! Och det verkar våra barn också tycka för de bråkar ju nästan ingettting och skrattar mest hela tiden.

hehe, jag drömde om Olivia inatt, att hon spydde mig i ansiktet, måste varit för att du berättade att Bianca spydde i jeppes ansikte! hehe

Kramar i mängder

2009-12-06 @ 08:54:35
URL: http://www.metrobloggen.se/LovelyHelen
Postat av: mammamia

Såna vänner är guld värda. De ska man vara rädd om.

2009-12-06 @ 13:17:34
Postat av: Bello

Ni har det verkligen hel mys! Så säg till om ni ska flytta för då tar vi gärna över ;D

Synd bara att hyran ska vara så jäklarns hög i dom här trakterna =/



hehe ja jag har spanat ;D ni har ju delat av vardagsrummet så smart o älskar att det är så ljust! =)



Skulle behövas delas av här med men vi bor ju bara i en 2a så får ju ingen plats för datorerna då känns det som hehe :)



kramis

2009-12-20 @ 22:39:34
URL: http://beelloss.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej Lina! Det går jättebra. Men om du har möjlighet att låna Jeppes mobil eller nåt så slå gärna en signal innan. Tilde är sjuk här hemma så det kanske är bättre om jag kommer ner med den? Kram

2009-12-21 @ 07:58:54
URL: http://chilloutdude.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0