Får jag sova nu?

Nu har jag diskat upp allt, tvättat två maskiner och hängt dom. Får jag gå och lägga mig nu? Är helt slut.

Idag är första dagen som Kiara varit utan feber. Hon är fortfarande inte sig själv utan blir ledsen för minsta lilla, men nu på kvällen har hon varit en riktig solstråle. Hon har ätit lite för första gngen på flera dagar. Är bara skinn och ben kvar av henne. Är nästan lite otäckt att lyfta upp henne för man känner skelettet så tydligt. Hon väger ju runt 13 kg i vanliga fall, men nu är det väl knappt det. Inte mycket till sina 95 cm eller om hon är ännu längre nu. Hon har ju inget att ta av när hon blir sjuk så det blir ju inget kvar av henne. hoppas hon äter upp sig snart igen.
Blir att ta det lugnt för henne i helgen och försöka återhämta sig.

Bianca har ju ögoninflammation och hennes ögon är jätteäckliga. Hon verkar inte lida av det alls utan har bråkat med mig hela dagen. Hon har fått egen vilja och är riktig tuff att ha att göra med emellanåt. Hon går på rätt hårt. Hon är mycket tuffare än vad Kiara var i samma ålder. Märks stor skilland på att Kiara är första barnet och Bianca andra. Bianca tar för sig mer än vad Kiara gjorde och är mycket tuffare i sättet. Hon har ju fått lära sig att ta för sig mer från början med tanke på att hon haft en storasyster att dela uppmärksamheten med. Trots att hon driver mig till vansinne ibland så kan man inte göra annat än att skratta åt henne ibland när hon hittar på sina bus. Idag har hon hämtat en kudde som hon ställt sig på för att kunna komma upp i soffan och hoppa. Har säkert tagit ner henne 20 gånger, men så fort man vänder ryggen så är hon där igen. Hon vet mycket väl vad ett nej betyder och blir jättesur när man säger åt henne. Lilla knasbollen!

Imorgon ska det byggas en vägg här hemma =) Ska bli kul att se hur det blir när det är klart.

Bättre idag?

Vi skulle precis ringa sjukvårdsupplysningen när Kiara kissa halva pottan full. Så vi avvaktar och fortsätter med massa vätska. Idag verkar det bättre, men det trodde jag igår också. fast nu har hon ingen feber och har inte fått febernedsättande så det är ju positivt. Hon har lyckats ge sin lillsyster ögoninflammationen tyvärr. Bianca har dock klarat sig från feber, men ögonen är hemska.

Jag är helt slutkörd efter dom här dagarna. Inte för att jag ansträngt mig mer än vanligt, men det tar på krafterna att bara sitta inne och underhålla två barn varav det ena är sjukt. Har ju varit så orolig. Hade varit skönt med lite avlastning, men har ingen jag kan fråga. Sen vill väl ingen träffa oss när vi är sjuka heller, men det hade varit skönt för Bianca att komma iväg och byta miljö en stund. Hon är ju pigg och verkar väldigt uttråkad. Är antagligen ensam med tjejerna tills ikväll =( Känns som Jeppe bara jobbar just nu.

Läget nu

Tänkte bara  skriva att det inte är bra här. Kiara ligger halvt medvetslös i soffan. Svårt att hålla ner febern och hon har inte kissat sen i morse. Vad ska man göra?

Äntligen åt rätt håll

Kiara verkar mycket piggare idag. Springer runt och leker med sin syster och orkar bråka lite med sin mamma. Hon hade 39.4 när hon vakna i morse så hon fick ju febernedsättande och har det i kroppen nu. Så risken finns ju att febern kommer tillbaka, men det går åt rätt håll iallafall. Igår eftermiddag och kväll var det tufft för då fick vi bara ner febern i ca tre timmar innan den steg till 40 grader igen. Man får ju bara ge Ipren var 6.e timme så det var ju lite jobbigt.

Idag ska jag föröska rensa lite mer här hemma. Vi gjorde det i helgen och fick ihop 4 sopsäckar med skräp och ännu finns det mer kvar som ska slängas. Förhoppningsvis kommer våran vägg upp i helgen också =)

Nu ska jag se om tjejerna vill följa med in i duschen...

Tvååringar

Sitter och läser på familjeliv om vad vissa tvååringar kan. Folk sitter och tävlar om vems unge som kan mest. Eller man får den uppfattningen iallafall. Alltid ska det jämföras vems unge som kan mest. Efter att läst sånt här kommer jag aldrig någonsin mer jämföra mina barn med andras. Dom är "tidiga" med vissa saker och "sena" med andra och dom är helt normala och världens bästa ungar. Men måst iallafall fråga om det är vanligt att en tvååring kan alla bokstäver i sitt namn? Kan hela alfabetet? Kan alla färger? Prata helt rent och i långa meningar? Är bara nyfiken =)

Att behöva tvinga sitt barn

Jag avskyr att behöva tvinga mina barn till något. Det tar emot och gör ont i hjärtat på mig. Men ibland är det ju nödvändigt och för barnets bästa. Som nu t.ex. Kiaras feber stiger till 40 grader så fort hennes Ipren slutar verka så jag måste ge henne suppar fast hon skriker och sprattlar och jag tycker det känns så fel. Men hon vägrar ta det flytande och hon vägrar dricka något överhuvudtaget vilket gör att jag även måste tvinga i henne vätska. Jag får använda medicinsprutan och spruta in i munnen på henne. Har försökt att locka med läsk, oboy, vatten, mjölk och allt möjligt men inget duger. Hon kissa första gången nyss sen i morse och det syns på det att hon behöver mer vätska. Vad gör man? Bara att bita ihop och vänta ut det, men det är inget kul. Nu stannar ju iallafall vätskan i magen på henne. Det var mycket värre den gången hon hade magsjuka och man visste att varje tesked som man fick i henne skulle komma upp igen. Den gången lyckades vi inte och hon blev ju inlagd.

Blir mycket sjukprat i bloggen nu, men det är ju typ det enda som händer här hemma just nu och jag behöver skriva av mig. När Jeppe kommer hem ska jag få en paus och åka och storhandla. inte särskilt roligt men då får jag komma ut en stund iallafall.

Bianca har kommit på en ny lek. Hon tycker den är jätterolig. Varje gång hon ska äta skakar hon på huvudet och säger, nae, nae, nae. Går inte att lura henne utan det slutar med att hon bara fått i sig några skedar. Sen kommer hon och är hungrig efter ett tag igen. Knasboll... Frågar man henne om hon vill duscha eller byta blöja svarar hon, aaa och springer till badrummet. Hon är så förståndig min lilla skrutta =)

Teletubbies

Jag hatar dessa varelser. Det blev mycket teletubbies igår och det lär bli mycket av dom idag också för Kiara är fortfarande sjuk. Ringde dagis och sa att hon blir hemma resten av veckan och då var hon tydligen nummer tre som sjukanmälde sig denna morgon med feber och kladdiga ögon. Så det går väl något där just nu.

Det känns som man inte räcker till riktigt åt båda barnen när den ena är sjuk. Kiara kräver ju lite uppassning nu när hon är dålig och då känns det som Bianca kommer lite i kläm. Försöker ge henne så mycket tid jag bara kan också. Jobbigast blir det när Kiara är ledsen och vill sitta i knät och Bianca kommer och blir avundsjuk. Vill ju ta upp henne med då, men då blir Kiara tokig. Försöker förklara att Biana också vill mysa och sitta hos mamma men Kiara går inte med på det. Hoppas verkligen Kiara blir bättre snart och att Bianca inte blir sju eftersom Jeppe ska jobba extra den här veckan och kommer hem sent.

Usch, medan jag skrev det ovanför börja Kiara yra. Tog tempen och den har stigit snabbt från 38 upp till 40.1. Hon fick en supp och jag klädde av henne lite. Bara så ni vet så har jag inte lämnat henne ensam någonstans nu utan hon ligger precis brevid här i soffan. Jag får panik på det här för jag är inte van vid att barnen har feber. Kiara har bara haft det några få gånger innan och Bianca har aldrig haft det än så länge.

Nu ska jag ta hand om min sjukling och det andra lilla yrvädret.

Lång och seg kväll

Den här dagen tar aldrig slut. Somna en timme på soffan förut mellan 19 och 20 så nu är jag rätt pigg. Kiara är också pigg och vaken. Hon sov mellan 16 och 18 förut och när hon vakna fick hon Ipren så nu är hon utan feber för tillfället. Tror tyvärr den kommer komma tillbaka. Hon lär iallafall inte vilja sova på ett bra tag så hon får gå och lägga sig med oss sen. När barnen är sjuka får dom sova i våran säng så att jag kan hålla koll. Hennes ögon har blivit kladdiga och variga under kvällen så jag håller tummarna för att det inte blir värre. Hon har precis tagit ett sent kvällsbad nu. Kan vara skönt efter att ha legat ner en hel dag och svettats. Försöker få henne att dricka för hon har bara kissat två gånger idag.


Sämre igen

Kiaras feber sjönk till 37.6 grader förut för att sedan stiga igen. Suck. Vill att hon ska må bra. Just nu har hon somnat på soffan igen. Hon har inte velat äta eller dricka dom senaste timmarna, men fick iaf i henne lite mjölk och smörgåsrån. Alltid något!

Jeppe är världens snällaste och kom hem med ett stort paket åt Kiara förut. Det var ritblock, färgpennor, kritor, tuschpennor och målarfärger i. Hon blev jätteglad och målade en liten stund. Bianca hade han köpt en bamsenalle åt som Kiara la beslag på direkt. Hon älskar Bamse.

Världens bästa örontermometer

Kiara fick feber igårkväll och i natt hade hon 40 grader. Hon feberyra och andades konstigt. Tog ett tag innan vi lyckades få ner febern. Att ta tempen på henne i rumpan är i stort sett omöjligt om man inte är två så att en kan hålla fast henne. Vi tycker det känns hemskt att behöva göra så mot henne så idag gick jag ner och köpte en örontermometer medans min mamma var här. Den kosta 600 kr, men den är värd alla pengar i världen. Jättesmidigt och fort går det och Kiara slipper bli hysterisk. Nu har hon 38.4 grader och ligger i soffan och ser på playhouse disney. Hon orkar inte göra så mycket och vill inte äta, men hon dricker bra iallafall. Hoppas hon blir frisk snart. Jag tycker det är hemskt jobbigt att se mina barn sjuka. Bryter nästan ihop själv när dom mår som värst.

Bianca går mest runt här och pysslar för sig själv men kommer förbi och vill mysa lite då och då. Eller så stänger hon av teven för sin storasyster vilket inte är populärt.

Nu ska jag gå till soffan och pussa lite på min sjukling om jag får. Nyss sa hon åt mig att sätta mig här när jag försökte hehe.

Liten sjukling

Kiara är dålig. Hennes hals låter förskräckligt och näsan rinner. Hon har varit lite hängig och har ingen större matlust. samma sak som jag och Bianca har haft och Jeppe känner med av det. 

Har styrt massa i helgen, men jag skriver om det lite senare.

Öronproppar, tack

Doris löper för första gången. Hon börja igår kväll och det blir bara värre. Hon skriker och ställer upp sig så fort man kommer nära. Tar man i hene blir hon helt till sig och börjar kuttra. Tycker så synd om henne för det måste vara jobbigt. Trots att man tycker synd om henne går det inte att undvika att bli irriterad när hon gapar sådär. Just nu får hon vara i hallen och köket en stund så vi får vila öronen. Tycker inte om att stänga ut henne egentligen, men nu var det välbehövligt. Hon ska naturligtvis kastreras så fort som möjligt. Hon börjar bli riktigt fin nu. Svansen är jättestor och tjock och hon börjar bli stor. Vi har äntligen fått henne att sluta bajsa på golvet. Vi provar någon sand som är mer som sågspån eller pellets eller hur man ska beskriva och den verkar hon tycka om. Luktar inget heller. Sen har vi bytt foder åt henne så hennes mage fungerar bättre nu.

Kiara är hos sin pappa i helgen så det är jättelugnt här hemma. Bara pipfia att ägna sig åt, men hon sover nu. Måste ju bara säga att när hon inte gnäller är hon världens underbaraste.

Happy friday

Barnen har varit på strålande humör sen vi gick upp i morse. Hoppas det fortsätter så. Idag vet jag inte vad vi ska hitta på. Gå ut och leka fungerar inget vidare då Bianca tycker det är jättetråkigt. Hon kan inte gå ordentligt ute eftersom hon inte vill gå i sina skor hehe. Så hon blir bara sittandes och tröttnar direkt så jag förstår henne. Ingen hemma som vill träffas och leka?


Tålamod

Bianca är inne i en mindre rolig period just nu. Gnäll, gnäll, gnäll hela tiden. Går efter och gråter och drar i en. Självklart får hon ju komma upp och kramas och bli lite buren, men man orkar ju inte bära hela dagarna. Hon hinner bara komma upp ur sängen på morgonen så börjar hon. Minns att Kiara hade en likadan period så det är väl bara bita ihop och hoppas det går över snart.

Var på apoteket idag och dom tyckte vi skulle prova att ge Kiara lactulos mot magen. Så nu ska hon få 5 ml varje dag. Hoppas det hjälper. Idag blev hon hämtad av sin pappa på dagis för hon ska iväg och vaccinera sig eftersom hon åker till thailand.

Nu är det någon som står och gnäller här. Gissa vem? Ska ta och stoppa henne i duschen för hon har mat i hela ansiktet.

Växtvärk?

Kiara har vaknat två gånger under kvällen och varit jätteledsen. Hon tar sig på på höger smalben och säger att de gör ont. Kan det vara växtvärk hon har kanske? Det gör ju jätteont minns jag. Önskar jag kunde hjälpa henne. Jag är så larvig och får lite panik när mina barn har ont och börjar ju nästan tjuta själv. Gör ont i mig när jag ser mina barn har riktigt ont någonstans. Verkar ju inte vara något annat fel på benet. Hon går på det, det syns inget om hon tycker det är skönt när man masserar på det.

Kiara har ont igen

Kiara gråter och säger att hon har ont. Hon säger att det gör ont i benet, men samtidigt vill hon gå och bajsa hela tiden. Fast det händer inget. Hon har försökt hela dagen. Vet inte om det är magen som gör ont egentligen. Blir galen på det här. Sen hon sluta med blöja krånglar magen jämt. Erbjuder henne blöja men hon vill inte ha den heller. Hon verkar inte rädd för att bajsa på pottan men hon har svårt att sitta där i lugn och ro. Förra gången fick vi ge henne microlax och det var inte alls populärt och hon skrek och grät massor. Vill inte behöva göra det igen. Äter gör hon iallafall. Ska gå ner till apoteket imorgon och se om det finns något man kan ge henne dagligen som gör att magen inte stannar upp såhär.

Bianca och jag är fortfarande förkylda. Hennes hosta har blivit mycket bättre och det är skönt. Är det någon som vet vid vilken ålder man får ge dom honung? Vill ge henne honungsvatten mot hostan eftersom det ska vara det bästa, men dom får ju inte äta det fram till en viss ålder. Anledningen till att jag inte ger hostmedicin är att jag har lärt mig att det bara gör det hela värre och små barn klarar inte av att göra sig av med allt slem som löses upp. Mot rethosta finns det ju inget att ge.

Vi var en sväng på stan idag. Kiara behövde en hel del nytt. Bianca börjar kunna ha 86 i vissa kläder och det betyder ju att jag handlar på samma avdelning åt dom och då blir det lätt så att jag köper likadant till båda två även om det bara är den ena som behöver. Är ju så glad över att ha två flickor och kunna klä dom likadant hehe. Kanske får jag en tredje prinsessa att också köpa till =) Ska se om jag kan lägga ut lite bilder på shoppingen sen. Har tyvärr ingen kamera utan måste ta med mobilen och då blir bilderna inget bra.

Imorgon får vi se vad som händer. Kiara ska till dagis om hon inte fortsätter ha ont förstås. Vill gå med Bianca till öppna förskolan, men då måste hon vara lite piggare imorgon. Skulle vara skönt att gå hem och lägga sig med henne efter att ha lämnat Kiara. Är helt slut idag. Tjejerna fick för sig att gå upp klockan 5 i morse. Jeppe tog dom och gick upp. Han är så snäll min älskling. Tyvärr kunde jag inte somna om eftersom huvudet kändes som en ballong och näsan var helt igentäppt. Jeppe jobbar extra på kvällarna just nu. Är lite jobbigt för allihopa. Jag har svårt att orka med hela dagarna eftersom jag är så trött och har ont och för Jeppe blir det långa arbetsdagar. Men det blir mycket extra pengar i slutändan.

Igår var vi ju på Ikea. Hitta massa fint så nu ska det göras om i både badrummet och köket till att börja med. Ska lägga ut lite före och efter bilder tänkte jag.

Nu har Kiara inte ont längre utan är pigg och glad igen. Konstigt det där. Har svårt att tro att hon låtsas då hon skriker i panik och verkligen gråter.

Kräks, snor och hosta

Sist jag skrev trodde jag Kiara skulle bli magsjuk. Det blev hon inte. Däremot kräktes Bianca en gång i lördagskväll. Men med tanke på vad hon stoppat i sig ( vi hade varit på kalas ) och att hon hosta så är jag rätt säker på att det inte var magsjuka. Hon var totalt oberörd och verka inte ens uppfatta att hon hade kräkts. Hon bara skratta åt oss. Har i vilket fall som helst hållt oss hemma för att unvika att smitta ner någon om det nu är något smittsamt.
Vi har istället åkt på en rejäl förkylning. Bianca var jättesnorig igår och har hostat precis hela natten. Jeppe och jag har knappt kunnat sova. Varannat andetag har hon hostat ungefär. Riktigt jobbig rethosta. Jag kände mig lite frusen och dålig igårkväll och vakna upp med tugnt huvud och är alldeles matt. Jag som aldrig är sjuk ju. Snorig är jag också så Bianca har väl smitta mig. Kiara är lite snorig hon också. Hon fick stanna hemma från dagis idag. Har ingen ork att ge mig ut och knöla med overaller och allt. Skulle helst av allt krypa ner under ett täcke i soffan och glo på tv. Men är man mamma och mår dåligt så får man helt enkelt förtränga det och köra på som vanligt.

I eftermiddag är det tänkt att jag, mamma och mina två systrar ska åka till Ikea. Ska köpa lite småsaker till köket, hallen och badrummet.

Ont i magen

Kiara har jätteont i magen =(. Verkar som hon får kramp i magen och som sedan släpper och kommer tillbaka ganska fort igen. Högt upp i magen är det. Jag är livrädd och är säker på att det är magsjuka på g. Fast hon ber om mat och äter massor. Jeppe tycker jag övereagerar eftersom hon inte verkar sjuk för övrigt. Vi får väl se vad som händer! Jag hatar min fobi för magsjuka och vill inget hellre än att bli av med den. Jag mår jättedåligt av den och oroar mig ständigt för det. Folk har inte heller så stor förståelse för det, men jag är inte ensam om att ha spyfobi. Det finns t.om ett namn på det. Tyvärr har det blivit värre sen jag fick barn för då är det inte lika lätt att skydda sig mot det. Det är iaf en fobi och det är lika jobbigt för mig som det är för någon med spindelfobi, höjdskräck och såna saker. Jag får extrem ångest. Nu sitter hon och äter pyttipanna och har inte sagt något om magen på ett litet tag nu.

God natt

Orkar inte svara på alla kommentarer, men Bianca tackar för alla grattishälsningar hon har fått  =)
Hon har blivit lite firad idag och öppnat lite presenter. Stora kalaset kommer bli så fort vi fått tag i lokalen.

Nu ligger 1-åringen och sover gott i sin säng och även hennes storasyster. Jag och Jeppe ska också sova snart. Skönt att komma i säng tidigt och vakna utvilad.

God natt

Bianca 1 år

Idag är det en stor dag för oss. Bianca fyller 1 år. Grattis på födelsedagen våran lilla älskling!

Slut på helgen

Kul att se att fler ser likheter mellan Kiara och Bianca. Eftersom dom inte har samma pappa måste dom ju fått samma saker av mig hehe. Bianca har ju varit en kopia av sin pappa sen hon föddes, men nu börjar hon faktiskt väldigt lik mig på vissa bilder när jag är liten. Mamma tycker ju dom är lika mig som liten. Inte för att det har någon som helst betydelse, men det är alltid kul att se att ens barn påminner om mig själv som liten.

Kiara kom hem idag. Som vanligt blir hom lite extra stökig och gnällig. Beror nog på att hon måste ställa om sig, men det brukar gå rätt snabbt. Tjejerna har busat och dansat tillsammans. Dom har så mycket glädje av varandra nu och det är jättekul att se. Nu ligger båda nybadade i sina sängar och ska sova. Det funkar fortfarande jättebra för Kiara att somna själv. Hon har varit torr tre nätter i rad och sovit utan blöja hos sin pappa. Tyvärr satt jag på henne det nu eftersom hennes madrass är av skumgummi. Blir inte så fräscht om hon kissar på den. Ska skaffa plastad frotté imorgon och då läggs blöjorna undan för gott. Nästa grej är att få henne att sluta med nappen. Tänkte prova till sommaren när hon fyller tre. Tror inte riktigt hon förstår vad det är hon gör om hon ger bort sina nappar nu. Jag vill kunna förklara för henne att dom inte kommer tillbaka och att det inte finns några flera hemma. Men hon är inte ens 2 1/2 år än så det är ingen brådska.

Mina tre älsklingar


Bianca tycker Doris passar bra som kudde

Haha det är BULLEN på barnkanalen nu. Kommer ni ihåg det? Programmet som visas nu är från 1996. "Hej Bullen, jag är en tjej....." haha.

Har tvättat hela eftermiddagen. Vårat tvättberg krymper aldrig. Skulle behöva tvätta allt i tvättstugan egentligen så jag blir av med det. Men ryggen orkar inte med trapporna och Jeppe vet inte hur man tvättar så jag får tvätta i våran. Jag har försökt lära honom, men han vill inte lära sig och då är det svårt.

Imorgon är det julgransplundring och fiskdamm på öppna förskolan. Får se om vi går dit. Beror lite på hur rörlig jag är.

Liten blir stor

Vi tog lite bilder på Bianca förut. Man ser verkligen hur mycket hon ändrat utseende bara den sista månaden. Ansiktet börjar bli smalare och håret har växt massor. Hon ser inte ut som en bebis längre utan som ett litet barn. Söt som socker är hon! Min lilla tjej har blivit stor.




Hitta en bild på Kiara och Jeppe för ganska exakt ett år sen. Så liten hon var då :)


Jag kan se många likheter mellan systrarna. Bianca är ju lite rundare men dom har samma färger och båda har stora bruna ögon.


Idag har vi varit hos Jeppes mamma och hälsat på en stund. Var väldigt trevligt! Imorgon hade vi tänkt åka till Ikea och köpt två fotpallar i skinn som matchar soffan. Kollade upp dom på hemsidan först och naturligtvis är dom slut på lagret. Lite irriterande, men vi får köpa dom någon annan gång.

Jag har målat Kiaras säng under kvällen. Vi köpte en obehandlad säng för att vi själva ville välja vilken färg den skulle ha. Fantasifulla som vi är så blev den vit :P. Kiara ska få en stark orange färg som fondvägg i sitt rum. Tänkte hålla mig till enbart vita möbler i rummet så det inte blir alldeles för mycket färg.
Det här tyget ska jag sy en gardinkappa av:

Kommer bli så fint så när allt är färdigt.

Nu ska jag se lite på tv.

Älskade lillbus

Har suttit på golvet och busat med Bianca. Min älskade lilla unge. Hon skrattar så underbart nu och är verkligen medveten om att hon är busig. Hon nästan springer mot mig och kastar sig om mig och gapskrattar. Jag bubblar ju över av kärlek. Känner mig så lyckligt lottad över att få vara mamma till Kiara och Bianca. 

Min mage i vecka 22

Såhär tjock är jag nu





Det tar ett tag för mig att förstå mig på den här bloggen. Jag är helt värdelös på allt som har med datorer att göra. Har kämpat länge för att få in den här bilden och fick ta hjälp av min syster till sist hehe. Men nu har jag lärt mig :)

Bloggtorka

Känner mig lite pressad att blogga. Har ingen lust för tillfället.

Här hemma är det lugnt idag. Kiara åkte till sin pappa igår och kommer inte hem fören på söndag. Saknar henne som vanligt alldeles för mycket. Prata lite nyss med Pontus och Kiara hade sovit utan blöja inatt och det hade gått jättebra. Hon vakna i en torr säng.  Han är lite modigare än mig när det gäller sånt där. Han har inte ens blöjor hemma åt henne längre. Jag använder det fortfarande på henne när hon ska sova. På dagis har hon fått vara utan i veckan, även då dom varit ute och det har också gått jättebra. Får väl lägga undan dom för gott snart.

Mamma/mormor har varit här en stund nu på fömiddagen. Vi fika med lite glass. Hon hade med sig sin katt Alfons. Han och Doris är lika gamla och dom har lekt och jagat varandra. Doris går och ropar på honom nu hehe. Är bra att dom är vana vid varandra så man kan hjälpas åt med kattvakt. Mamma åker ju till sin karl i göteborg ibland och då får Alfons bo här.

Ser skönt ut utomhus idag. Skulle gärna ta en promenad, men då blir jag liggandes resten av dagen och det vill jag inte. Har fått sån hemsk foglossning. Hela bäckenet känns ostabilt och det gör hemskt ont. Måste ofta hålla mig när jag ska böja mig, annars ramlar jag omkull. Så länge jag håller mig hemma och tar det lugnt är det ingen fara.

Bianca fyller 1 år på tisdag. Vet fortfarande inte hur vi ska fira henne. Jag vill inte ha hem massa folk. Allt är en enda röra här just nu. Det ska ju göras om här hemma och under tiden får det vara lite rörigt. Vet att våra familjer inte bryr sig om det, men jag trivs inte med det. Dessutom är jag trött och har ont och orkar inte riktigt fixa med allt. Vi firar henne i lugn och ro här hemma på tisdag och sen ska vi se om vi kan hyra lokalen här nere och bjuda släkten.

Min nya blogg

Kommer i fortsättningen att blogga här. Hoppas det ska funka bättre här än med metrobloggen som jag mest tycker strular. Så nu får ni kika in här istället!!

RSS 2.0