Slut på helgen

Kul att se att fler ser likheter mellan Kiara och Bianca. Eftersom dom inte har samma pappa måste dom ju fått samma saker av mig hehe. Bianca har ju varit en kopia av sin pappa sen hon föddes, men nu börjar hon faktiskt väldigt lik mig på vissa bilder när jag är liten. Mamma tycker ju dom är lika mig som liten. Inte för att det har någon som helst betydelse, men det är alltid kul att se att ens barn påminner om mig själv som liten.

Kiara kom hem idag. Som vanligt blir hom lite extra stökig och gnällig. Beror nog på att hon måste ställa om sig, men det brukar gå rätt snabbt. Tjejerna har busat och dansat tillsammans. Dom har så mycket glädje av varandra nu och det är jättekul att se. Nu ligger båda nybadade i sina sängar och ska sova. Det funkar fortfarande jättebra för Kiara att somna själv. Hon har varit torr tre nätter i rad och sovit utan blöja hos sin pappa. Tyvärr satt jag på henne det nu eftersom hennes madrass är av skumgummi. Blir inte så fräscht om hon kissar på den. Ska skaffa plastad frotté imorgon och då läggs blöjorna undan för gott. Nästa grej är att få henne att sluta med nappen. Tänkte prova till sommaren när hon fyller tre. Tror inte riktigt hon förstår vad det är hon gör om hon ger bort sina nappar nu. Jag vill kunna förklara för henne att dom inte kommer tillbaka och att det inte finns några flera hemma. Men hon är inte ens 2 1/2 år än så det är ingen brådska.

Mina tre älsklingar


Bianca tycker Doris passar bra som kudde

Haha det är BULLEN på barnkanalen nu. Kommer ni ihåg det? Programmet som visas nu är från 1996. "Hej Bullen, jag är en tjej....." haha.

Har tvättat hela eftermiddagen. Vårat tvättberg krymper aldrig. Skulle behöva tvätta allt i tvättstugan egentligen så jag blir av med det. Men ryggen orkar inte med trapporna och Jeppe vet inte hur man tvättar så jag får tvätta i våran. Jag har försökt lära honom, men han vill inte lära sig och då är det svårt.

Imorgon är det julgransplundring och fiskdamm på öppna förskolan. Får se om vi går dit. Beror lite på hur rörlig jag är.

Kommentarer
Postat av: Tessan

vi pratade med erica under en längre tid att hon skulle lämna bort nappen, för att förbereda henne lite. Ett tips kan ju vara att lämna dom på bamses värld på kolmården eller skansen kan man oxå lämna dom, eller att nya bebisen behöver napparna =) skönt att det har funkat bra utan blöjor =) kram

2009-01-11 @ 20:25:06
URL: http://ericasmamma.blogg.se/
Postat av: Elin

Det är jätteroligt när man ser likheter i sina barn från sig själv. Tyvärr syns inget i Alexander ännu enligt närmsta kretsen, utan det är bara Pär för hela slanten :( Jaja, med nästa barn så kanske.. Söta är de iallafall, Kiara och Bianca :)

2009-01-12 @ 07:00:04
Postat av: Emelie

GRATTIS till Bianca! Såg henne i tidningen idag - så sööööt!

KRAM Emelie och Maja

2009-01-13 @ 10:24:27
URL: http://majasmamma.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0