Bättre idag?

Vi skulle precis ringa sjukvårdsupplysningen när Kiara kissa halva pottan full. Så vi avvaktar och fortsätter med massa vätska. Idag verkar det bättre, men det trodde jag igår också. fast nu har hon ingen feber och har inte fått febernedsättande så det är ju positivt. Hon har lyckats ge sin lillsyster ögoninflammationen tyvärr. Bianca har dock klarat sig från feber, men ögonen är hemska.

Jag är helt slutkörd efter dom här dagarna. Inte för att jag ansträngt mig mer än vanligt, men det tar på krafterna att bara sitta inne och underhålla två barn varav det ena är sjukt. Har ju varit så orolig. Hade varit skönt med lite avlastning, men har ingen jag kan fråga. Sen vill väl ingen träffa oss när vi är sjuka heller, men det hade varit skönt för Bianca att komma iväg och byta miljö en stund. Hon är ju pigg och verkar väldigt uttråkad. Är antagligen ensam med tjejerna tills ikväll =( Känns som Jeppe bara jobbar just nu.

Kommentarer
Postat av: JoHanna

Jag kan ta Bianca hela dagen om du vill! ;)

2009-01-29 @ 10:24:49
URL: http://jojjas.blogg.se/
Postat av: helen

Skönt att hon kissat! hoppas det fortsätter så..



ska vu byta liv? du får städa och jag passar barnen?!;P



passade skorna?kram/helen

2009-01-29 @ 14:05:10
URL: http://www.metrobloggen.se/pinkisbeutiful
Postat av: Emilia

Jag träffar er gärna i helgen, men lika lite som jag vill bli smittad av ert virus vill ni nog bli smittade av mitt. Hehe.

Förstår om det är jobbigt och tråkigt när han jobbar nu, men tänk sen när han fått alla pengar och ni kan göra fint hemma.

2009-01-29 @ 15:05:28
URL: http://emiliaq.blogg.se/
Postat av: Tessan

hej okej, va tråkigt. Hoppas tjejerna blir bra snart =) kramar

2009-01-30 @ 10:58:19
URL: http://ericasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0