Har alla fått svininfluensan nu?

Läser här och var att alla tror dom drabbats av svininfluensan bara för att dom är förkylda och har feber. Flera jag känner också. Feber och förkyld är ju inte nödvändigtvis svininfluensan. Här låg ju hela familjen med alla symtom för svininfluensan för inte alltför längesen men jag utgår från att det bara var något vanligt skit vi hade. Vi hade feber, torrhosta, muskelvärk och jag hade fruktansvärt ont bakom ögonen men är inte det rätt vanligt när man är sjuk? Vi drabbades alla fem här hemma. Tror INTE vi hade svininfluensan!!!
Sån hysteri kring det här!!


Kommentarer
Postat av: Storasyster

Haha, jag var ju tvungen att nojja lite pga jobbet :P Men jag är rätt övertygad om att det inte alls var det jag hade.. :)

2009-08-30 @ 14:29:38
URL: http://jojjas.blogg.se/
Postat av: Emilia

Influensa är ju just influensa, då känner man sig riktigt sjuk. Sen finns det säkert undantagsfall där folk klarar sig undan med en förkylning men det gäller ju knappast alla.

Man får ju tyvärr ändå inte veta om man verkligen haft det eftersom de inte testar, så det är ju lika bra att utgå i från att man kan få det...

2009-08-30 @ 17:34:09
URL: http://emiliaq.blogg.se/
Postat av: tessan

har man influensa symptom så är det ju nästan garanterar att det är svininfluensan, eftersom det är enda influensa som går nu, inte för att ni just kanske hade den, ville bara säga det =)

Åh första bebisskrattet är underbart gulligt =) kram

2009-08-30 @ 18:42:35
URL: http://ericasmamma.blogg.se/
Postat av: helen

hehe, jag ska påminna dig om det när du har nojja för kräksjukan! hehe. (skoja bara)

2009-08-30 @ 19:57:18
URL: http://helenanderzon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0