Feberflickorna

Nu har både Kiara och Bianca feber. Inte alls roligt när dom mår dåligt. Vet inte om jag är extra känslig men jag blir tjutfärdig när mina barn är sjuka. Vill inte se dom ligga utslagna på soffan. Hoppas dom blir friska snart! På ett sätt är det skönt att Bianca också fått samma sak för då kan vi utesluta att Kiara har fått feber pga en särskild mygga som finns i thailand. Dom hade tydligen fått information om det och det var väldigt vanligt bland turister just nu. Samtidigt vill jag ju inte att Bianca skulle bli smittad.

Jag har haft tvättstugan hela kvällen. Snart får jag enbart tvätta här uppe i våran tvättmasin för min rygg och mina ljumskar klarar inte av springet i trapporna längre. Rtcker det är så skönt att boka tvättstugan ibland och tvätta allt för det blir en hel del tvätt här hemma och jag hinner aldrig ifatt. Tvättberget bara växer.

Jeppe var så gullig igår. Vi såg ett program där det var med några barn som var runt två- tre år gamla. Lite förvånad tittar han på mig och säger, "det finns ju ingen i Kiaras ålder som är i närheten av att vara lika söt". Hehe, tyckte det var så gulligt sagt. Till svar fick han bara, "det vet jag väl" :P. Mina barn är ju dom sötaste och finaste såklart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0