Nya kläder

Just det. Jag beställde superfina kläder från Kameleont Design till tjejerna. Dom hade 70 % så det blev jättebilligt. En varsin likadan klänning och ett par gröna byxor till Kiara och ett par mönstrade till Bianca i samma mönster som klänningen. Gick bara på 400 kr. Utan dom där 70 % vet jag inte var det hade hamnat hehe. Väntar på att kläderna ska komma nu!

Kommentarer
Postat av: helen

helt säker, det var 34, men strl är helt sjuka nu förtiden, assmå men samtidgt har jag gått upp i vikt och blivit bredare på köpet.kram

2009-03-26 @ 16:01:25
Postat av: helen

jag har mätt min höft nu eller stussvidd som det heter och jag var 91 cm, tittade i en katalog med måtttabell och enligt den ligger jag på 34/36. Så kläderna måste ha blivit så sjukt små i storlekarna. för när man håller upp dem är de smala som barnbyxor i höften, helt sjukt, alla vet ju att tjejer har höfter, annars skulle vi ju inte kunna föda.



kram

2009-03-26 @ 21:15:50
Postat av: helen

Jag vet inte vad du menar med tumstorlek. Det var inte vanliga 34, det var byxor som det stod, midja:34, ben 32, det var inne på vero moda.

och de senaste strurörsbyxorna jag köpte på h&m, då fick jag ta storlek 38. men läste förra veckan i nt, då testade de byxor och de kom fram till att det skiljer sig rejält, ibland var L mindre än S. För nu ska det ji bli standard mått inom hela EU. Det är helt sjuka storlekar nu och det värsta är att de gör kläderna till småtjejer som inte har några höfter så det är skitsvårt att hitta byxor.

När jag tar större i midjan blir de oftast slappa i benen eftersom jag har smala ben och breda höfter.

hatar verkligen att prova byxor på stan.=/ måste börja träna här. hehe

kram

2009-03-27 @ 07:33:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0