Vissa ska inte ha barn!

Igårkväll när vi skulle gå och lägga oss strax efter 00 hörde i att det var fest uppe hos grannen. Vi är inte dom som störs eller bryr oss, men efter ett tag hör vi hur ett litet barn gråter hysteriskt i trappuppgången. Jeppe går ut och kollar och då står grannens flicka som är runt 4-5 år ensam i deras dörr i mörkret och gråter efter mamma (dom bor våningen ovanför). Jeppe ska precis gå upp för trappan när han i fönstret ser mamman kliva ut i från grannen som har fest dörr. "Herregud, står du här", säger hon åt sin hysteriska dotter. Hon har alltså lämnat dottern ensam och gått över till grannen på fest. Hur dum i huvudet får man vara? Stackars lilla flicka att behöva vakna upp och inse att mamma inte är hemma och sedan gåt ut i en mörk trappuppgång och ropa förtvivlat. Man lämnar väl aldrig sitt barn ensam nattetid i den åldern. Inte ens för en liten stund. Den här mamman är gapar och skriker alltid elaka saker åt sin dotter. Är man så sugen på att gå på fest så får man väl skaffa barnvakt!

Vågar knappt skriva ordet, men jag tror vi är FRISKA nu. Bianca har börjat äta vanlig mat igen utan att något hänt. Snälla låt oss slippa mer magsjuka nu. Feber och förkylningar kan jag ta, men inte mer kräks!

Idag tänkte jag åka till Ah:s och leta efter tyg till Biancas rum. Ska sy nya gardiner till hennes rum för dom hon har nu trivs jag inte riktigt med. Viktigt att det är perfekt ju :P Vill ha något tyg i turkos eller ljusrosa för det är dom färgerna hon har i sitt rum. Sen ska tjejerna få en varsin postlåda som det står post på. Finns till barn i massa fina färger. Försökte hitta en bild men hitta ingen.

Nu har det varit nappfritt här hemma i över en vecka. Barnen har klarat det utan problem och det har inte blivt några återfall alls. Så skönt att vara av med dom och Bianca vaknar inte lika mycket på nätterna längre!

Kommentarer
Postat av: Storasyster

Kan du inte lägga upp lite foton på allt ni gjort om sen jag var där sist? Nyfiken ju.. O ni får ju se vår lägenhet om en vecka.. :)

2009-03-21 @ 10:42:44
URL: http://jojjas.blogg.se/
Postat av: Emilia

Usch, vilken grannmamma. Vilken mardröm för ett litet barn.

2009-03-21 @ 10:46:35
URL: http://emiliaq.blogg.se/
Postat av: Tessan

Men vilken idiot, hon ska ju verkligen inte ha barn. Hört av helen att hon brukar skrika en hel del på henne och en kalla henne för en del saker, verkligen synd om dottern.

Skönt att det går bra utan nappar och att ni är friska.

kram

2009-03-21 @ 11:42:37
URL: http://ericasmamma.blogg.se/
Postat av: helen

Oj, var det grannen ovanför oss? Störd hon är! Om hon inte kunde få barnvakt får hon väl ta ungen med sig om hon så gärna ville gå! Vilken idiot!

jag hörde ingetting, måste ha sovit djupt jag! hehe



skönt att ni är friska nu!

2009-03-21 @ 12:48:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0