Livet är hårt

Usch, här sitter man ledsen mitt i natten. Eller det är iallafall mitt i natten för mig.
Kiara åkte till Pontus idag. Varför ska det vara så förbannat jobbigt för? Jag vet att hon har det bra där och att hon behöver få vara med sin pappa också, men jag kan bara inte vänja mig vi det. Vill stoppa tillbaka henne i magen igen. Då fick jag iallafall ha henne för mig själv.
Nää, nu får jag sluta tycka synd om mig själv!

Var en sväng på stan med min underbara vän Annika ikväll. Vi shoppa lite kläder till barnen. Kiara fick tre tights, en t-shirt och sju par strumpor. Sen blev det två par byxor, en body och strumpor åt Olivia. Finns det någon mer som har en tvättmaskin som äter strumpor? Förstår inte var dom tar vägen.
Bianca är den som har fetast garderob här hemma så hon behövde inget nytt. Fast hon är den som är roligast att köpa kläder åt eftersom allt sitter så bra på henne. Kiara sitter inget bra på! Fick köpa 110 i tightsen för att det ska räcka till på längden men jag får nog sätta i mer resår i midjan för att dom inte ska rasa av. Det får bli baggy tights, hehe.

Jag har lite beslutsångest. Olivia blir fyra månader på tisdag och jag vet inte om jag ska börja med gröt eller fortsätta att bara amma henne ett tag till. Hon verkar klara sig bra på det än så länge. 
Idag upptäckte hon sina fötter när hon låg på soffan Så sött när hon låg och höll i dom!

Kommentarer
Postat av: tessan

Ett tips är att lägga strumporna i en tvättpåse i maskinen så äter den inte upp några =)kram

2009-09-19 @ 09:32:48
URL: http://ericasmamma.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej! Har bara sett nyfödda bilder på Olivia här, kan du inte visa några nytagna nu? :)

2009-09-19 @ 17:22:15
Postat av: Nicka

: ( Vet hur det känns, och än så länge är Tila bara där dagvis. Jag har tänkt samma tanke hundra gånger, att det var så tryggt när hon var i min mage, där kunde ingen ta henne i från mig..



.. men som sagt, de behöver väll sina pappor. Men det är svårt, speciellt när det finns så mycket hat, i alla fall i min situation. Våra barn kommer väll förhoppningsvis slippa "se" de killar vi ser.



Ha det bra!

2009-09-21 @ 16:08:40
URL: http://virrpannatrollstoft.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0