Förbannat

Mina sömnproblem driver mig snart till vansinne. Jag är precis utmattad! För en timme sen satt jag och kämpa i soffan för att hålla mig vaken och sen när jag väl gått och lagt mig kan jag inte sova. Det är totalt omöjligt. Samma sak varenda eviga dag.
Jag behöver och måste sova för att orka! Så fort jag lagt mig känner jag mig stressad och orolig. Jag vet att om bara någon timme kör nattens ständiga amning igång och klockan 5.30 vaknar Kiara.
Vad ska jag ta mig till?

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag förstår precis hur du känner! Inatt fick jag en smak av livet som flerbarnsmamma. Arvid sov fram till kl 24 (ja la mig vid 23) sedan har han varit vaken fram till kl 6 och Tilde vaknade 6.20. Idag kan jag ju sova för nu är ju Peter hemma. Värre blir det när han jobbar.. Kan man inte lämn bort dem för en sovstund på dagen? Borde vara en mänsklig rättighet. Mina ögon går i kors!

2009-09-27 @ 08:43:00
URL: http://chilloutdude.blogg.se/
Postat av: Helen

Du kanske ska försöka vara envis med flaskan och se om hon ger sig och tar den så kan Jeppe hjälpa dig om nätterna.

Du har ju tre barn så det är ju ganska självklart att du är jätteberoende av att få sova för att orka. Om det inte går med flaskan kan du ju göra lite saker för att varva ner och ha lättare för att somna, du kan dricka varm mjölk precis innan du ska lägga dig, ta ett varmt bad och släcka ner hemma, kanske ha teve i sovrummet och somna framför den så kan Jeppe stänga av sen?

Hoppas det löser sig snart.

Ta hand om dig gumman.

kram

2009-09-27 @ 09:31:10
Postat av: Nicka

Vad märkligt?! Under tiden jag ammade var enda gången någonsin som jag hade lätt för att somna snabbt. Det var som sömnmedel för mig. Tila sov bredvid mig i sängen så när hon vaknade slängde jag till en tutet och somnade om på två röda...

2009-09-27 @ 14:06:45
URL: http://virrpannatrollstoft.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0