Spruta nummer två

Jeppe har varit hemma sedan dagen innan julafton och tar ut föräldraledigt för Bianca den här veckan och nästa! Så mysigt att få vara tillsammans hela familjen under en månad. Känns extra välbehövligt just nu eftersom Olivia inte sover så bra om nätterna. Hon brukar vara vaken mellan 03 och 05 på nätterna så det är skönt att den som suttit uppe under natten kan få sova på morgonen istället. Vet inte varför hon har börjat göra så, men det är väl bara någon period hon går igenom. Hon vill ju gärna amma varannan timme nätterna igenom. Försöker få i henne mycket mat under dagen så att hon ska sova bättre på nätterna, men det verkar inte fungera. Kommer nog få amma henne tills hon flyttar hemifrån för hon är så otroligt tuttgalen. Vill inte ta ifrån henne amningen heller eftersom hon tycker det är så himla mysigt.

Idag har det varit en riktig slödag. Jeppe och Bianca var iväg en sväng till sjukhuset eftersom det var dags för spruta nummer två för hennes del. Kiara bröt ihop totalt eftersom hon inte fick följa med och ta spruta igen. Försökte förklara att man bara får ta två sprutor, men hon sa bestämt att hon ville ha tre sprutor och visa tre fingrar och räkna. Skönt att hon inte är det minsta spruträdd. Bianca däremot var visst hysterisk innan dom ens kommit in på rummet och Jeppe fick mordhålla henne för att det skulle gå att sticka henne. Jag hade aldrig klarat av att hålla henne då hon verkligen är urstark!

På torsdag ska Olivia få sin andra spruta och sen är hela familjen färdigvaccinerade.

Kommentarer
Postat av: amanda

vad gulligt det med tre sprutor

2010-01-04 @ 22:03:15
URL: http://dimalimsliv.blogg.se/
Postat av: Tessan

Loke sov väldigt dåligt ett tag, så då testade jag gonatt välling, och då började han sova hela nätterna, då höll han sig mätt genom natten =)

2010-01-06 @ 23:07:39
URL: http://ericasmamma.blogg.se/
Postat av: Tessan

ah okej, det är en liten envis och bestämd tjej du har =) kram

2010-01-07 @ 11:25:38
URL: http://ericasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0